За нас

Новел ООД е с 20 годишни традиции в мебелното производство. Подбора на квалифициран персонал и инвестициите във високотехнологично оборудване ни наложиха като една от водещите фирми на пазара. Днес разполагаме с над 600 разработени стандартни артикула, голяма част от които се подържат на склад.


Екип от професионалисти разработва уникални интериорни решения, реализирани чрез комбинации от съвременни материали. Фирмта има изпълнени много проекти за  дома, офиса,обществени сгради, както и участие в редица международни проекти за обзавеждане на пасажерски кораби.
Производсто на мебели с високо качество в кратки срокове на конкурентни цени ни прави предпочитен доставчик на много корпоративни клиенти на българския и международен пазар.

Новел ООД  е сертифицирана по ISO 9001:2008  с обхват на сертификацията : Производство,доставка,монтаж и търговия с мебели. Системите за управление на качеството  и произтичащите от нея правила и отговорности се прилагат от организационните единици и длъжностни лица на фирмата, имащи отношение към проектирането, разработването, доставката и гаранционното обслужване на произвежданите от ”НОВЕЛ” ООД продукти. Марката Novel e патентована в областа на производството и търговията с мебели.